Päivi Hartikainen

Olen koulutukseltani psykologi ja kognitiivis-analyyttinen psykoterapeutti, YET, (Valvira, Kela). Lisäksi olen koulutettu työnohjaaja (STOry). Tällä hetkellä opiskelen psykofyysisen psykoterapian perusteita (30 op.). 

Minulla on pitkäaikainen kokemus psykiatrisesta hoito- ja terapiatyöstä. Hoidan kaikenlaisia mielenterveyshäiriöitä ja elämänkulkuun liittyviä kriisejä.  Asiakkaanani ovat ikäryhmät nuorista ikäihmisiin. Vastaanottoni sijaitsevat Porvoon keskustassa, keskeisellä paikalla sekä Espoossa Business Park Spektrissä.

 

Sanna Huittinen

Olen koulutukseltani psykiatrinen sairaanhoitaja ja ryhmäpsykoterapeutti ET, (Valvira, Kela) ja viitekehykseni on psykodynaaminen. Olen myös koulutettu työnohjaaja (STOry).

Olen kognitiivis-analyyttisessa yksilöpsykoterapeuttikoulutuksessa 2017-2020. Otan vastaan koulutuspotilaita edullisempaan hintaan, koska palvelu ei ole Kela-korvattavaa. 

Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus psykiatrisesta hoito- ja terapiatyöstä. Olen erikoistunut ryhmämuotoiseen hoitoon, mutta hoidan asiakkaita myös yksilöllisesti nuorista ikäihmisiin. Vastaanottoni sijaitsee Itä-Vantaalla sekä Porvoossa.